Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett kraftpaket till elmountainbike tillverkat av högkvalitativa komponenter. Även i de mest utmanande situationerna ger elcykeln dig stabilitet och jämn, komfortabel körning.

Batteriet på 750 Wh är elegant integrerat i ramen, och motorns vridmoment är 95 Nm. Med de högkvalitativa 29” Maxxis Rekon Exo-däcken tar du dig smidigt över stenar och rötter.

Den maximala belastningen är hela 140 kilo. Motorassistans upp till 25 km/h. .

Produktbeskrivning

Elmountainbike är en cykeltyp som kombinerar spänningen och äventyret från mountainbiking med fördelarna av elsupport. Med en elsupportad mountainbike får du en extra kraftboost när du behöver det mest, vilket gör cyklingen ännu roligare och mer tillgänglig för alla.

Varför är det så roligt?

Elmountainbiken erbjuder flera anledningar till varför det är så roligt att cykla med elsupport:

  • Extra kraft och snabbhet: Med elsupport kan du enkelt ta dig uppför branta backar och över utmanande terräng med mindre ansträngning. Du får en extra kraftboost som gör det möjligt att uppnå högre hastigheter och utforska nya gränser.
  • Utmaning och äventyr: Elmountainbiken ger dig möjlighet att utmana dig själv och utforska svåråtkomliga platser. Du kan ta dig an tuffa terränger och stigar som annars skulle vara mer utmanande att cykla på utan elsupport. Det ger en extra dimension av äventyr till cyklingen.
  • Flexibilitet och anpassning: Med elsupport kan du anpassa nivån av support efter dina egna önskemål och behov. Du kan välja att öka eller minska supporten beroende på terrängen och din egen trötthet. Det ger dig flexibilitet att cykla precis så intensivt som du vill.
  • Gemenskap och socialt: Elmountainbiken lockar till sig en gemenskap av likasinnade cyklister som gillar utmaningar och äventyr. Det ger dig möjlighet att träffa och cykla med andra människor som delar samma intresse. Det blir en rolig och social aktivitet att njuta av tillsammans.
  • Hälsa och välbefinnande: Cykling med elsupport ger dig möjlighet att njuta av fysisk aktivitet samtidigt som du minskar belastningen på dina leder. Det är en rolig och hållbar träningsform som främjar hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis är elsupportade mountainbikes en rolig och spännande cykelupplevelse. De kombinerar äventyret från mountainbiking med fördelarna av elsupport, vilket ger extra kraft, utmaning och flexibilitet. Dessutom främjar elsupportad cykling gemenskap, hälsa och välbefinnande.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Elcyklar Mountainbike från andra varumärken

Upp till 12% rabatt
FitNord Ranger 300 Elmountainbike, svart (720 Wh batteri)

Elcyklar Mountainbike från FitNord

Visa produkter inom Elcyklar Mountainbike från FitNord.
Upp till 10% rabatt
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart

Elcyklar Mountainbike från Flyer

Här har vi samlat Elcyklar Mountainbike från Flyer.
Upp till 10% rabatt
Fitnord Ranger 200 Elmountainbike, grön (540 Wh batteri)

Elcyklar Mountainbike från FitNord e-bikes

Visa produkter inom Elcyklar Mountainbike från FitNord e-bikes.

Se gärna också

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) -10%

Ett kraftpaket till elmountainbike tillverkat av högkvalitativa komponenter. Även i de mest utmanande situationerna ger elcykeln dig stabilitet och jämn, komfortabel körning. Batteriet på 750 Wh är elegant integrerat i ramen, och motorns vridmoment är 95 Nm. Med de högkvalitativa 29” Maxxis Rekon Exo-däcken tar du dig smidigt över stenar och rötter. Den maximala belastningen är hela 140 kilo. Motorassistans upp till 25 km/h.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024