Sidan innehåller annonslänkar

Fjellpulken Packbag 115 Liter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Packbag 115 Liter är en stor väska på 115 liter som är perfekt för att ta med mycket bagage. Den är också anpassad för användning i fjällpulkor och plastpulkor.

Detta är en stor väska som är gjord av robust ripstop-material som är mycket vattenavvisande och tål grov användning. Väskan kan naturligtvis också användas för andra ändamål där en större väska kommer att vara praktiskt, till exempel när man packar utrustning i en skidbox eller bagageutrymme, täcken och sängkläder med mera.

Väskan tar minimalt utrymme när den är tom, på grund av dess smarta förpacknings- och komprimeringssystem. Fjellpulken Packbag 115 Liter är lämplig för de flesta pulkor och transportbrädor på marknaden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024