Sidan innehåller annonslänkar

Fjellpulken Packbag 250 Liter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Packbag 250 Liter är en specialdesignad väska för transport av medelstora till stora volymer och är perfekt för användning i fjällpulkor och andra bagageutrymmen! Naturligtvis kan vaskan också användas för andra ändamål där en större väska kommer att vara praktiskt Väskan har ett unikt system för packning och komprimering och tar därför knappast plats när de inte används.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Standard Drag -30%

Fjellpulken Standard Drag är ett drag gjord av glasfiber och metall. Draget kan enkelt vikas för enklare transport och lagring. Draget är utrustad med ett tvåvägs fjädringssystem som dämpar ryck och ger det en mer bekväm gång. Det är mycket stark och kan användas med alla Fjellpulken pulkor, samt genom att köpa till Fjellpulken dragfäste med remmar, också användas tillsammans med pulkor och slädar från andra tillverkare. Specifikationer: Längd: 210 cm Vikta längd: 125 cm Bredd: 43 cm Vikt: 2,0 kg Material : glasfiber stål

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024