Sidan innehåller annonslänkar

Fjellpulken Remmar För Dragfäste

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Remmar För Dragfäste är remmar gjorda av mycket robust nylonmaterial med ett högkvalitativt stålspänne (samma typ som försvaret använder). Dessa remmar kan användas på alla Fjellpulken pulkor såväl som för många andra uppgifter där de kan komma till nytta.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Drag Förstärkt -30%

Fjellpulken Drag Förstärkt är ett kraftigt drag som tillverkas i glasfiber och metall. Glasfiberrören på detta drag är av massivt material och tål högt motstånd. Detta drag följer med i alla KOMPLETTA expeditionspulkor. Draget är utrustad med ett två-vägs kudd-fjäder system som gör att pulkan rör sig smidigare och kan användas över alla Fjellpulken-pulkor som är gjorda för att dras manuellt. Fjellpulken Drag Förstärkt kan också användas med våra barn-, tur- och plastpulkor. Det kan också användas med andra pulk-varumärken när du köper Fjellpulken Shaft Attachment-kit.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024