Sidan innehåller annonslänkar

Fjellpulken Skida Till Xlink

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Skida Till Xlink är ett par skidor som du fäster tillsammans med X-link bindningarna på din barnpulka! Skidorna är ett par Madshus Super U Wax (130 cm) och är tillverkade i en solid träkärna och en cape av glasfiber som gör att skidorna tål hårt slitage.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 130 Komplett -30%

Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 130 Komplett är en komplett fjällpulka som har en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem. De har en dragkedja på baksidan för att enkelt hämta mindre föremål som termos och matpaket utan att behöva öppna hela släden. Framtill finns en separat ficka där du kan lagra små saker som nycklar, mobil, kamera eller liknande. I paketet ingår drag och sele! Specifikationer: Längd: 130 cm Bredd. 43 cm Volym: 235 liter Vikt: 5,0 kg (massa) Material : Skrov: Glasfiberarmerad polyseter Funktioner: Polyester 210D - Double Ripstop PU 1000MM WR

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024