Sidan innehåller annonslänkar

Fjellpulken Transportpåse Large

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Transportpåse LargeSolid är en transport- och förvaringsväska av hög kvalitet! Med denna väska kommer du att kunna hålla pulkan i ett mycket trevligare skick, vilket kommer att vara en bra (och liten) investering för att ha glädjen av en fin pulka mycket längre eller kunna sälja den för ett högre belopp om du någonsin tänkt att göra det Väskan passar till Fjellpulken Syskonpulka och Fjellpulken Xcountry 144 och Fjellpulken Xplorer 154/168. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Packbag 155 Liter

Fjellpulken Packbag 155 Liter är en stor väska på 155 liter som är perfekt för att ta med mycket bagage. Den är också anpassad för användning i fjällpulkor och plastpulkor. Detta är en stor väska som är gjord av robust ripstop-material som är mycket vattenavvisande och tål grov användning. Väskan kan naturligtvis också användas för andra ändamål där en större väska kommer att vara praktiskt, till exempel när man packar utrustning i en skidbox eller bagageutrymme, täcken och sängkläder med mera. Väskan tar minimalt utrymme när den är tom, på grund av dess smarta förpacknings- och komprimeringssystem. Fjellpulken Packbag 155 Liter är lämplig för de flesta pulkor och transportbrädor på marknaden. Specifikationer : Längd (A): 120 cm Volym: 155 liter Diameter (B): 40 cm Material : Cordura CS Polyester 210D - Dobbel ripstop PU 1000MM WR

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024