Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 118 Komplett

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Xcountry Turpulka Mod 118 Komplett är en fjällpulka med en modern design och många praktiska lösningar som de flesta kommer att hitta mycket användbara, liksom ett fast lastsäkringssystem. De har en dragkedja på baksidan för att enkelt hämta mindre föremål som termos och matpaket utan att behöva öppna hela släden.

Framtill finns en separat ficka där du kan lagra små saker som nycklar, mobil, kamera eller liknande. I detta paket ingår drag och sele! Specifikationer Längd 118 cm Bredd

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Drag Förstärkt -30%

Fjellpulken Drag Förstärkt är ett kraftigt drag som tillverkas i glasfiber och metall. Glasfiberrören på detta drag är av massivt material och tål högt motstånd. Detta drag följer med i alla KOMPLETTA expeditionspulkor. Draget är utrustad med ett två-vägs kudd-fjäder system som gör att pulkan rör sig smidigare och kan användas över alla Fjellpulken-pulkor som är gjorda för att dras manuellt. Fjellpulken Drag Förstärkt kan också användas med våra barn-, tur- och plastpulkor. Det kan också användas med andra pulk-varumärken när du köper Fjellpulken Shaft Attachment-kit.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024