Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 154 Komplett

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fjellpulken Xplorer Ekspeditionspulka Mod 154 Komplett är en mycket solid, förstärkt och komplett expeditionspulka. Pulkan är utrustad med praktiska lösningar som; dragkedjeöppning baktill på pulkan, så du slipper öppna hela pulkan för att hämta förnödenheter, samt en utvändig ficka framtill som du kan bevara småsaker lättillgängligt.

Xplorer-serien är för övrigt förstärkt med aluminiumlist runt där man fäster locket, ut- och invändig lastsäkringsfästen, tre dragfästen samt utbytbara snören. I paketet ingår drag och sele! Specifikationer Längd 154 cm Bredd

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fjellpulken Värmepåse För Barn -42%

Fjellpulken Värmepåse För Barn är en varm, vadderad pulkapåse till barn av god kvalitet. Den är utmärkt att använda i en fjällpulka, men kan också användas som en barnvagnspåse eller som en sovsäck. Påsen är väldigt bekväm och har justering för längd, såväl som förmarkerade fält för bälten och eventuella axel- och grenband. Värmepåsen är konstruerad med en huva på toppen som du kan dra över kanten på släden och barnvagnens rygg så att den förblir på plats. Detta är för att säkerställa barnets säkerhet på bästa möjliga sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024