Sidan innehåller annonslänkar

Hantlar 2-pack 5 Kg - Svart

Beställ Hantlar 2-pack 5 Kg - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hantlar 2-pack 5 Kg - Svart inom kategorin Hantlar och viktmanschetter.

Produktinformation

Behöver du ett par hantlar på 5 kg/styck till att stärka och tona kroppen hemma? Då har du kommit rätt! Dess fina färg passar direkt in i heminredningen.

Produktbeskrivning

Att träna med hantlar är ett utmärkt sätt att stärka och tona musklerna i hela kroppen. Hantlar är enkel att använda och är ett praktiskt träningsredskap som du kan använda i ditt hem. Några av fördelarna med att träna med hantlar inkluderar:

  • Effektiv styrketräning
  • Ökad muskelmassa och definition
  • Förbättrad kroppshållning och balans
  • Ökad metabolism och fettförbränning
  • Möjlighet att träna hela kroppen

Övningar med hantlar som du kan göra hemma

Här är några exempel på övningar som du kan göra med hantlar i hemmet:

  1. Bänkpress: Ligg på ryggen på en bänk eller matta och håll hantlarna över bröstet med armarna rakt upp. Sänk hantlarna ner mot bröstkorgen och pressa dem tillbaka upp igen.
  2. Utfall: Håll en hantel i varje hand och stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett stort steg framåt med ena foten och sänk ner kroppen tills knäet på den bakre foten nästan nuddar marken. Res dig sedan upp igen och upprepa med andra foten.
  3. Bicepscurl: Stå upp med hantlarna i händerna och armarna längs med sidorna. Böj armarna och lyft hantlarna mot axlarna. Sänk sedan ner dem igen och upprepa.
  4. Tricepspress: Sitt på en bänk med ryggen rak och håll en hantel med båda händerna över huvudet. Sänk hanteln bakom huvudet genom att böja armbågarna och pressa sedan tillbaka upp igen.
  5. Ryggresning: Stå med hantlarna i händerna framför kroppen. Böj sedan framåt i höften och låt hantlarna hänga ner mot marken. Res dig sedan upp igen genom att spänna baksidan av låren och ryggen.

Hantlar och viktmanschetter från andra varumärken

Upp till 28% rabatt
Par Fitness Hantlar 2*1,5 Kg - Vinröd

Hantlar och viktmanschetter från DOMYOS

Visa produkter inom Hantlar och viktmanschetter från DOMYOS.
Hantlar i Skum Med Kardborrband Softgrip Reebok - 2 Kg

Hantlar och viktmanschetter från REEBOK

Visa produkter inom Hantlar och viktmanschetter från REEBOK.

Se gärna också

Viktmanschett 2-pack 2 Kg Fitness Justerbar Grå

Detta par fotleds- och handledsvikter kan justeras från 500 g till 2 kg per hantel. De är perfekta för att intensifiera dina träningspass. Finns i 1 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023