Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Multihantel Ironer inSPORTline

Kontrollera pris

Köp nu

Det här unika hantelsetet med justerbar vikt använder sig inte av plattor utan mindre diskar som du kan sätta in och låsa fast med hjälp av den röda skjutreglaget. Varje disk väger 0,6 kg och är mindre än vanliga plattor vilket gör dem lätta att hantera och förvara.  

Hantlarna kan hålla 5 diskar på varje sida vilket gör att hantlarna kan väga som mest 6.6 kg vardera. Detta gör att hantlarna är anpassade för hemmaträning och funkar utmärkt till arm-övningar. Tack vare deras justerbara vikt är hantlarna användarvänliga och kan användas av flera personer oavsett styrka eller tidigare erfarenhet.

Ett eleganta trähandtaget och ett plastställ som är tillräckligt stort för att rymma båda hantlarna gör  att du inte behöver oroa dig för att dina hantlar rullar iväg när du lägger dem på golvet. Om du letar efter en platsbesparande och lättanvänd hanteluppsättning, är detta justerbara hantelsetet rätt för dig.

 

Specifikation

 • Sett med 2 hantlar och ett praktiskt ställ.
 • Enkla och justerbara diskar.
 • Kompakt och platssparande design. 
 • Elegant trähandtag.
 • Perfekt för att stärka armar och mage.
 • Hantellängd 32 cm.
 • Handtagslängd 11.5 cm.
 • Diskdiameter 12.5 cm.
 • Hantelställ 36 x 32.5 cm.
Innehåller
 •  2st unika 0.9 kg hantlar.
 •  20st 0.6 kg diskar.
 •  Plastställ.

Jämför produkt Multihantel Ironer inSPORTline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Multihantel Ironer inSPORTline i kategorin Hantlar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Hantlar
Artikelnummer: 8822067
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Björn Borg

Se alla produkter
Skönhet och hälsa

Skönhet och hälsa från Swedish Supplements

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bar

Bar eller BAR kan syfta på: Bar (måttenhet) – en måttenhet för tryck. Barlokal – en lokal där drinkar med mera serveras Bardisk – en disk mellan servitören och kunden Bar – en benämning på en metavariabel Hertigdömet Bar – ett hertigdöme i Bar-le-Duc i Frankrike bar – språkkod för bayerska Bar (film) – en film från 2001 Barkonfederationen – en konfederation med medlemmar av polska adeln bildad i Bar 1768 Mjölkbar – en enklare matservering med självservering utan utskänkningsrättigheter

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare