Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Alip Jacka Herr Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Upptäck Alip - den ultimata följeslagaren för dina äventyr. Denna 3-lagers jacka i 100% återvunnen polyester kombinerar stil med funktion och är perfekt för alla väder.

Med omsorg om miljön är Alip   -tillverkad med en medvetenhet om att minska vår påverkan på planeten. Jackan är utrustad med ett membran som har en vattenpelare på 15k och en andningsförmåga på 15k.

Detta membran ger överlägsen vattentäthet och fuktreglering, så att du kan hålla dig torr och bekväm även under de mest krävande förhållandena. Med tejpade sömmar håller jackan dig torr och skyddad mot oväntade skyfall.

Vadderade kanaler ger extra isolering och värme när temperaturen sjunker. För att reglera kroppstemperaturen har jackan en ventilationsdragkedja, och det avtagbara snölåset gör den perfekt för vinteraktiviteter.

Du kan justera huvan för att få extra skydd mot vind och regn. Oavsett om du utforskar vildmarken eller strosar runt i staden, är Alip   -redo att följa med dig på äventyret.  - .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024