Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Gasska Tröja Herr

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Upptäck 2117 of Sweden"s Gasska-jacka - en perfekt kombination av stil och funktion! Tillverkad av 50% finaste merinoull och 50% polyester för naturlig värme och tekniska fördelar Med huva, tumgrepp och bröstficka är den både snygg och praktisk.

Oavsett äventyr, håller Gasska dig varm, torr och redo. Uppgradera din garderob idag och njut av komforten och elegansen hos Gasska-jackan! FABRIC CONSTRUCTION Vi har skapat jackan med en noggrant utvald blandning av 50% merinoull och 50% polyester, med en tyngd på 260 gram per kvadratmeter

INSULATION Jackan har ingen isolering, vilket gör den idealisk som ett mellanlager på kyliga dagar eller som ett yttre skikt under mildare förhållanden. TREATMENT För att hålla dig torr i fuktiga förhållanden har vi behandlat jackan med en PFC-fri DWR (Durable Water Repellent) beläggning.

Det innebär att vattnet pärlar sig på ytan istället för att tränga igenom, vilket håller dig bekväm och torr. Gasska-jackan är det perfekta valet för både stil och funktion .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024