Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Flok Wool WS Pile Seaweed

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Flok Wool Pile-jackan är varm, mångsidig och perfekt att ha med på långa vandringsäventyr eller bara en dagstur i naturen bakom ditt hus. Blandningen av merinoull och polyester ger fantastiska egenskaper Ullen har beprövad värmereglering, luktreducering och håller dig varm samtidigt som polyestern garanterar slitstyrka och snabb torkning.är slitstark och torkar snabbt.

Den är också mysig, varm och har en stilren och normal passform. PRODUKTFAKTA Mulesingfri merinoull blandad med återvunnen polyester ger hållbar komfort Hel dragkedja fram med hakskydd Bröstficka med dragkedja för enkel åtkomst Hög skyddskrage Två handfickor med dragkedja Resår i ärmslut och nederkant för god passform och för att undvika att kall luft tränger in SKAPAD FÖR Trekking Material Main Material 40% Wool – Merino, Mulesing free, 28% Polyamide, 22% Polyester, recycled.

Micron number 21,5. 350gr/m2 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024