Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Idu WS Hoodie Dark Gold

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lundhags Idu WS Hoodie är en varm och packbar isoleringsjacka med justerbar huva för damer, designad som ett extra lager för att hålla dig varm under riktigt kalla dagar. Jackan är stilren och minimalistiskt utformad, och tillverkas av lätta, vindbeständiga material med Primaloft Rise-isolering.

Jackan har även två större fickor med dragkedja, en invändig bröstficka som hjälper ditt telefonbatteri att hålla längre i kylan, elastiska muddar för extra komfort, och en justerbar nederkant med dragsko. Specifikationer Vikt ca 609 g Huvudmaterial 100% återvunnen polyester, bluesign-godkänd Foder 100% återvunnen polyester, bluesign-godkänd Isolering Primaloft Black Insulation Rise (100% polyester (80% återvunnen), bluesign-godkänd) DWR 100% fluorkarbonfri .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024