Lundhags Padje Light Waterproof Jacket M Jade/Dark Agave

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Padje Light Waterproof Jacket skyddar mot väder och vind samtidigt som den är lätt och funktionell  -– en toppmodern jacka. Den låga vikten uppnås tack vare ett extremt lätt tyg i 3 lager som är mycket vattentätt samtidigt som det andas.

Dessutom gör stretchegenskaperna tyget mer rörligt. Använd de strategiskt placerade fickorna och ventilationsdragkedjorna, kompatibla med Lundhags-ryggsäckar, för att organisera dina saker och undvika överhettning.

Vill du bli helt redo för utomhusaktiviteter kan du kombinera jackan med våra vattentäta Lo Ws Pants för ett komplett set. Produktfakta Vattentät och andningsaktiv, ventilationsdragkedjor, bekväm stretch, konstruerad för att passa Lundhags-vandringsryggsäckar.

Vattentät och andningsaktiv Lätt och lättpackad. Bekväm stretch för rörelsefrihet.

Konstruerad för att passa våra vandringsryggsäckar. Stora handfickor med dragkedja och meshfoder som även fungerar som ventilation.

Tvåvägsdragkedja fram. Justerbar huva med elastisk dragsko baktill.

Resårkant framtill. Justerbart ärmslut med kardborreband.

Justerbar nederkant med elastisk dragsko. Vikt 290g Material Huvudmaterial Lundhags Waterproof (LWP) 3L 89 RM (100% polyester  -– återvunnen, polyestermembran, Bluesign-godkänd).

Vattenpelare (20  -000 mm) Andningsförmåga (25  -000 g/m2/24 h). Produkten innehåller TOKO DWR.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024