Mammut Aenergy So Hybrid Hooded Jacket Men Black/Vibrant Orange

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Du borde inte ha någon större anledning att ta av dig den mångsidiga Aenergy Hybrid Hooded Jacket. Den här lätta, stretchiga och mycket andningsbara jackan kombinerar en mellanstark, dubbelvävd softshell och lättviktig stormfleece med våffelstruktur för att skydda dig mot vind och hårt väder.

Olika tyger används för olika zoner för att ge utmärkt rörelsefrihet och funktion på rätt ställen. Oavsett om du behöver aktiv fukthantering under snabba uppstigningar eller skydd mot starka vindar vid klättringar - Aenergy Hybrid är det bästa alternativet för många aktiviteter.

Funktioner YKK Vislon® 2-vägsdragkedja för smidig funktion 2 framfickor som är kompatibla med klätterharness och som har korsad åtkomst Tumhål Teknik Mammut SOFtechTM SOFtech kombinerar det andra och tredje klädskiktet för att ge ett bra skydd i många olika vädersituationer. De slitstarka materialen är extra stretchiga och andningsbara för god temperaturreglering.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024