Sidan innehåller annonslänkar

Lowa Combat Boot GTX Women

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowa Combat Boot GTX Women är en robust, stabil och hög läderkänga med Gore-Tex för damer, som är särskilt designad för polis, väktare och militär. Kängan är en riktig slitvarg som är konstruerad för tunga och krävande äventyr med full packning på ryggen, och fungerar därmed även perfekt för dig som vill ha ett par robusta kängor till vandringen.

Ovandelen tillverkas av 2,6mm genuint läder för bästa komfort och slitstyrka. Vibram Tsavo-yttersulan ger maximalt grepp på alla underlag, medan Gore -Tex-fodret gör skon helt vattentät.

Fungerar även bra till vandring. Damstorlekar.

Certifierad arbetskänga enligt EN ISO 203452007. Ovandel Full grain leather 2,4 - 2,6 mm Foder GORE-TEX Duracom Yttersula Vibram "Tsavo" Vikt ca 1890 gram/par Höjd skaft utsida/insida 240/195 mm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024