Sidan innehåller annonslänkar

Lowa Santiago GTX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowa Santiago GTX är ett par lätta vandringskängor för herrar. Kängorna tillverkas av ett nubuckläder med vattentät och andningsbar Gore-Tex, i en konstruktion med mer utrymme i mellanfoten.

Mellansulan med Lowa DuraPU absorberar stötar och är extremt hållbar. Kängorna är även utrustade med en medium stabilisator i nylon och är måttligt styva för att ge optimalt stöd till dina fötter.

Den övre konstruktionen har fritt rörliga, individuellt monterade hakar för snörningen, som ger en mer skräddarsydd passform och låter snörningen böja sig när du går för ökad komfort. Kängorna har även en anatomiskt formad, vadderad C4-plös som förbättrar rörligheten i anklarna och minskar tryckpunkter och öljetter i metall som minskar friktionen.

TPU i häl och tå skyddar mot stenar och annat skräp i naturen. Teknisk specifikation Ovandel Heinen Terracare® Nubuck Leather Foder GORE-TEX Innersula Climate Control Mellansula Bi-Density DuraPU® Yttersula VIBRAM® Trac® Lite II Stabilisator Trekking Medium Vikt 720 g/känga .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024