Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Skare Expedition Ms

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lundhags Skare Expedition Ms är Lundhags varmaste herrkänga, som är perfekt för långa vintervandringar. Kängorna tillverkas enligt skalprincipen, med en slitstark utsida i kombination med Perwanger-läder och Certech EXP, en uttagbar “innerkänga” i ullfilt och en Primaloft Aerogel-innersula, som garanterar torra, varma fötter.

Kängan är byggd på en Vibram Mottarone-yttersula, som tack vare en kombination av IceTrek-gummi och Arctic Grip-teknologi ger utomordentligt fäste i utmanande vinterförhållanden. Likt alla Lundhags skalkängor har Skare Expedition en långvarig konstruktion som är enkel att reparera.  - Vikt 1150 g Kängskaft Perwanger Split Leather Skafthöjd 32 cm Innersula Jota Insole med Primaloft Aerogel Innermaterial Uttagbar “innerkänga” av 5 mm ullfilt med HFC-hälgrepp Yttersula Vibram Mottarone med Wet Ice Grip-teknologi Läst Glacier 5 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024