Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Stuore Ms Low

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En lågt skuren helfodrad vandringssko i skinn med grov sula med bra grepp från Vibram. För vardagsanvändaren eller vandraren som vill ha en bekväm och stabil skinnsko med bra fotklimat.

Stuore Low är tillverkad av slitstarkt fullnarvsläder från Heinen Terracare och har en kilformad plös som håller vatten och småsten borta. Stuore Low har även en slitstark tåhätta och en löstagbar fotbädd i Arneflex med ovandel i läder.

PRODUKTFAKTA Heinen Terracare-fullnarvsläder. Helskinnsfoder.

Vibram Approach-sula. Löstagbar skinnklädd innersula.

Slitstarkt LibaSmart-tåskydd. Stötdämpande mellansula SKAPAD FÖR Trekking Material Heinen Terracare full-grain Leather, Liba Smart TPU 1,5 mm, Arneflex Leather insole, Vibram Pepe outsole .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kängor från andra varumärken

Upp till 65% rabatt
Keen Karraig Mid WP Women Steel Grey/Smoke Blue

Kängor från Keen

Missa inga bra priser på Kängor från Keen.
Upp till 47% rabatt
Lowa Pinto Ll Mid Men

Kängor från Lowa

Missa inga bra priser på Kängor från Lowa.
Upp till 47% rabatt
Scarpa Kailash Trek GTX

Kängor från Scarpa

Visa produkter inom Kängor från Scarpa.
Upp till 46% rabatt
Viking Hunter Delux GTX

Kängor från Viking

Utforska allt inom Kängor från Viking.
Upp till 41% rabatt
Merrell West Rim Sport Thermo Mid WP Men

Kängor från Merrell

Här har vi samlat Kängor från Merrell.
Upp till 40% rabatt
Salomon Quest Prime GTX W

Kängor från Salomon

Missa inga bra priser på Kängor från Salomon.

Se gärna också

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX är ett par herrkängor som är en av de varmaste jaktkängorna i Härkilas kollektion. De är en förbättrad version av Driven Hunt-kängorna. De är tillverkade i ett slitstarkt och kraftigt, men samtidigt smidigt kvalitetsläder, och kängornas väl beprövade, vattentäta GORE-TEX®-membran är isolerande, så att du utan problem kan använda kängorna på vak- och drevjakt, även om temperaturen kryper långt under fryspunkten. Det höga skaftet ger det inte bara stöd och värme, utan garanterar dessutom att du kan använda kängorna i djup snö eller i mycket sumpiga områden. Driven Hunt GTX-kängorna väger ca 930 gram per känga och är från överkant till sula tillverkade i äkta, vackert kärnläder. Kängorna har ett extra högt skaft på 30,5 cm och en normal läst. Dessutom har de ett vattentätt GORE-TEX® Duratherm Kelvin-membran med ett inbyggt isolerande lager som gör kängorna speciellt lämpade för vinterjakt. I produktionen testas samtliga kängmembran i ett vattenbad för att säkerställa att de är vattentäta. Dessutom genomför vi ett 30 minuter långt centrifug-stickprovstest på 5 % av den totala kängproduktionen för att ytterligare säkerställa att membranet håller högsta möjliga kvalitet. Kängorna har halvstyva Vibram® Aftersky Ice Trek-kvalitetssulor som är speciellt utvecklade för att ge bra grepp på annars glashala underlag. Kängornas mellansula är stötabsorberande, vilket gör dem bekväma att gå långt i. Kängorna är förstärkta med ett extra slitstarkt material på tån och på hälen, där man brukar se mest slitage. Dessutom är kängornas sömmar förstärkta och passformen förbättrad. På grund av kängans isolering bör du köpa en storlek större än du brukar. Precis som för alla Härkilas övriga skor ger de dig därför två års garanti, som skyddar dig om du mot förmodan upplever material- eller funktionsfel på kängorna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024