Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Tjakke Lt Mid Slim

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En lägre och lättare version av Tjakke Mid, en teknisk och mångsidig skalkänga i 3 lager. Utvecklad för dig som prioriterar maximal funktion med låg vikt och vill använda kängan till alla typer av vandring och aktiviteter.

Tjakke Light klarar krävande terräng utan att kompromissa med komforten. Tjakke Light delar huvudegenskaper med många av Lundhags mer avancerade kängor.

Ett skaft i spaltläder med ett stabiliserande mellanlager av Ariaprene för bästa stöd och en vadderad mudd för komfort. En robust, vattentät och lätt nederdel med ett skyddande ytterlager i Liba Smart, ett EVA-mellanlager och ett mikrofiberinnerlager som torkar snabbt.

Kängan har mycket bra hälgrepp och mjuk mellansula för stötdämpning. PRODUKTFAKTA Förstklassig vandingskänga med smal läst Skaft i mjuk Perwanger-mocka och 3 mm Ariaprene REV-skum.

Moen-innersula, stabil och andningsaktiv i Arneflex XMAX Extra hälgrepp med Heel Fit Control (HFC™). Lätt Vibram Curcuma-yttersula.

Hellång mellansula i stötdämpande polyuretan. SKAPAD FÖR Trekking Material Soft Perwanger split leather, HFC™ heel grip, Vibram Curcuma, Libasmart TPU 1.5 mm, Ariaprene REV 3 mm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024