Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Tjakke Mid

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tjakke Mid har en skalkonstruktion i 3 lager och är utformad för komfort i de flesta miljöer med sin vadderade övre krage och ett välbalanserat vikt-/prestandaförhållande. Ge dig ut på kortare vandringar, utmanande vandringar eller utforska landskapet genom att lämna den upptrampade stigen – allt är möjligt med rätt par kängor.

Och dessa kan faktiskt vara rätt par. Tjakke.

PRODUKTFAKTA Tunn läst Skaft i Perwanger-mocka, tunn kärna i minimalt absorberande skum som ger lite stöd och isolering samt skinn- och mikrofiberfoder. Nederdel med Certech EXP-teknik (Liba Smart, EVA och mikrofiberfoder).

Extra hälgrepp med Heel Fit Control (HFC™) i full längd. Lätt Vibram Curcuma-yttersula med skyddande tåhätta.

Hellång mellansula i stötdämpande polyuretan (PU). Vadderad kant högs tupp.

Moen-innersula, stabil och andningsbar tillverkad i Arneflex XMAX ECO-skum med ett övre lager av ull. SKAPAD FÖR Trekking Material Perwanger suede leather, HFC™ heel grip, Vibram Curcuma outsole, Liba Smart TPU 1.5 mm, Ariaprene MAX 4 mm. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024