Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Vandra II High

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vandra Mid har en klassisk skalkonstruktion i ett lager ett enkelt skinnskaft och en vattentät nederdel i ett solitt lager av mycket stabilt cellgummi. Denna kombination, som har visat sig vara framgångsrik i Sverige sedan 1960-talet, erbjuder andningsförmåga, fotledsrörlighet och skydd för dina fötter.

Du kan reglera fotens klimat och anpassa dig efter nästan alla förhållanden med ditt strumpval. Vandra är utrustad med en rejäl dragögla och vissa funktioner från mer avancerade vandringsstövlar, och fungerar lika bra när du vandrar i djupa skogar och klättrar i höga berg som på oväntade vardagsäventyr.

PRODUKTFAKTA Mediumläst, vår standardläst som passar de flesta. Skaftet är anpassat till alla storlekar för en tightare passform.

Skaft i tjock nubuck eller fullnarvsskinn av högsta kvalitet. Nederdel i mycket slitstarkt 3 mm cellgummi.

Vibram Traction-yttersula med kraftigt mönster och bra grepp. Skyddande tåhätta i TPU förhindrar att yttersulan och nederdelen separeras.

Inre mellansula i isolerande och stötdämpande EVA Stadig dragögla baktill. Vadderad kant högst upp.

Moen-innersula, stabil och andningsbar tillverkad i Arneflex XMAX ECO-skum med ett övre lager av ull. SKAPAD FÖR Trekking Material Certech Cellular rubber base, Heinen Terracare full-grain leather, Heinen Terracare Nubuck, Vibram Traction sole, TPU toe cap. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024