Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Vandra II Mid

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vandra Mid har en klassisk skalkonstruktion i ett lager ett enkelt skinnskaft och en vattentät nederdel i ett solitt lager av mycket stabilt cellgummi. Denna kombination, som har visat sig vara framgångsrik i Sverige sedan 1960-talet, erbjuder andningsförmåga, fotledsrörlighet och skydd för dina fötter.

Du kan reglera fotens klimat och anpassa dig efter nästan alla förhållanden med ditt strumpval. Vandra är utrustad med en rejäl dragögla och vissa funktioner från mer avancerade vandringsstövlar, och fungerar lika bra när du vandrar i djupa skogar och klättrar i höga berg som på oväntade vardagsäventyr.

PRODUKTFAKTA Levereras med livstidsgaranti, vadderad krage och en rejäl dragögla. Unisex-modell tillgänglig i alla storlekar.

Skaft i en storlek för bästa passform. Cellgummibas med Certech 3.0-konstruktion.

Skyddande tåhätteförstärkning i TPU. Vibram Traction-sula med kraftfullt grepp.

4/6 mm EVA för isolering och dämpning. Opti Ws i storlekarna 36-40 och Opti Ms i storlekarna 41-48.

Stadig dragögla baktill. Vadderad kant.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024