Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Aenergy Light Cap Tangerine

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Du vill ha skydd mot solen när du springer på stigar, vandrar snabbt eller gör andra svettiga aktiviteter i bergen. Med Aenergy Light Cap har du en extremt lätt 5-panel keps i din väska.

Med en dragsko och en stoppare på baksidan kan du anpassa storleken idealiskt till ditt huvud. En flexibel visir gör att kepsen kan vikas ihop för kompakt förvaring.

Se gärna också

Patagonia Airshed Cap Black

Detta är en automatöversatt text: Denna lätta, snabbtorkande återvunna polyesterkeps är gjord för sport med hög effekt och bryggpuben efteråt. Den andas exceptionellt och har en brätte gjord av NetPlus®-material från 100 % återvunna fiskenät. Fair Trade Certified™ sydd. Tillverkad av 100 % återvunnen polyester slätvävt tyg med exceptionell andningsförmåga och nötningsbeständighet, belagd med en PFC-fri DWR-finish (hållbar vattenavvisande beläggning som inte innehåller perfluorerade kemikalier) för att motstå fukt Andningsbart tyg (40CFM) och frontpanelsstruktur gör att överskottsvärme snabbt strömmar ut Mjuk EVA-brätte för komfort bredvid pannan Brätte tillverkad av NetPlus® 100% återvunna fiskenät Lättviktig kardborrelåsning med elastiskt ankare för en åtsittande, aktiv passform Det lätta svettbandet med låg profil har miDori™ bioSoft för extra fukttransport och mjukhet och HeiQ® Pure luktkontroll Fair Trade Certified™ sydd, vilket innebär att människorna som gjorde den fick en premie för sitt arbete Mid Crown

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024