Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Crag Cap Logo Black/White

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Klassisk trucker cap som ett användbart solskydd under dina bergsaktiviteter och i vardagen. Välj din personliga keps från ett brett urval av Mammut-teman.

Meshtyg på baksidan för god ventilation. Individuellt justerbar till huvudstorlek.

Funktioner Trucker cap med säsongsbetonade Mammut-logotyper med tryck av säsongsbetonade Mammut-logotyper. Baksidan tillverkad av polyesternät Justerbar storlek Material Foder 100 % bomull Huvudmaterial 100 % polyester .

Se gärna också

Patagonia Airshed Cap Black

Detta är en automatöversatt text: Denna lätta, snabbtorkande återvunna polyesterkeps är gjord för sport med hög effekt och bryggpuben efteråt. Den andas exceptionellt och har en brätte gjord av NetPlus®-material från 100 % återvunna fiskenät. Fair Trade Certified™ sydd. Tillverkad av 100 % återvunnen polyester slätvävt tyg med exceptionell andningsförmåga och nötningsbeständighet, belagd med en PFC-fri DWR-finish (hållbar vattenavvisande beläggning som inte innehåller perfluorerade kemikalier) för att motstå fukt Andningsbart tyg (40CFM) och frontpanelsstruktur gör att överskottsvärme snabbt strömmar ut Mjuk EVA-brätte för komfort bredvid pannan Brätte tillverkad av NetPlus® 100% återvunna fiskenät Lättviktig kardborrelåsning med elastiskt ankare för en åtsittande, aktiv passform Det lätta svettbandet med låg profil har miDori™ bioSoft för extra fukttransport och mjukhet och HeiQ® Pure luktkontroll Fair Trade Certified™ sydd, vilket innebär att människorna som gjorde den fick en premie för sitt arbete Mid Crown

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024