Sidan innehåller annonslänkar

Kettlebell ställbar 16-18-20-22-24 kg

Beställ Kettlebell ställbar 16-18-20-22-24 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kettlebell ställbar 16-18-20-22-24 kg inom kategorin Kettlebells.

Produktinformation

Denna justerbara Kettlebell är en unik ställbar i vikt, klotformad och med ett bekvämt grepp.  Både hanteln och den medföljande tilläggsvikten är gjorda av hållbart gjutjärn av hög kvalitet.

Denna kettlebell är extremt lätt att använda - allt du behöver göra är att lyfta topplocket och ställa in önskad vikt.  Att den är justerbar i vikt sparar inte bara pengar utan också utrymme.

Se gärna också

Sveltus Kettlebell med vinylbeläggning 24 kg

Sveltus Kettlebell 24 kg är en ergonomiskt designad kettlebell med vinylbeläggning som ger ett utmärkt grepp och känsla vid träning.

Kettlebells är ett utmärkt verktyg för att träna hela kroppen nästan var som helst, vilket gör den till ett utmärkt val för både hemmet och gymmet. Du kan göra tiotals olika övningar med en kettlebell, men bara några få grundövningar räcker för att träna musklerna effektivt. Med en kettlebell kan du göra lyft, svängar eller olika balansövningar och på så sätt också stärka de djupa coremusklerna. Kettlebellträningens effektivitet bygger på rörelsernas funktionella karaktär, då flera muskelgrupper arbetar samtidigt.

Sveltus vinylbelagda kettlebells finns i:

4 kg gul
8 kg orange
12 kg grön
20 kg svart

Teknisk information:


Vikt: 24 kg
Beläggning: vinyl
Stålhandtag

Beställ en vinylbelagd kettlebell för mångsidig träning från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kettlebells

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Crosstrainer

Crosstrainer från Christopeit Sport

Se alla produkter
Motion

Motion från Abilica

Se alla produkter
Ryggsträckare

Ryggsträckare från inSPORTline

Se alla produkter
Kroppsvård  Hälsa

Kroppsvård Hälsa från LP

Se alla produkter