Sidan innehåller annonslänkar

Kettlebell ställbar 8-10-12-14-16 kg

Beställ Kettlebell ställbar 8-10-12-14-16 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kettlebell ställbar 8-10-12-14-16 kg inom kategorin Kettlebells.

Produktinformation

Denna justerbara Kettlebell är en unik ställbar i vikt, klotformad och med ett bekvämt grepp.  Både hanteln och den medföljande tilläggsvikten är gjorda av hållbart gjutjärn av hög kvalitet.

Denna kettlebell är extremt lätt att använda - allt du behöver göra är att lyfta topplocket och ställa in önskad vikt.  Att den är justerbar i vikt sparar inte bara pengar utan också utrymme.

Se gärna också

Sveltus Kettlebell med vinylbeläggning 16 kg

Sveltus Kettlebell 16 kg är en ergonomiskt designad kettlebell med vinylbeläggning som ger ett utmärkt grepp och känsla vid träning.

Kettlebells är ett utmärkt verktyg för att träna hela kroppen nästan var som helst, vilket gör den till ett utmärkt val för både hemmet och gymmet.

Du kan göra tiotals olika övningar med en kettlebell, men bara några få grundövningar räcker för att träna musklerna effektivt. Med en kettlebell kan du göra lyft, svängar eller olika balansövningar och på så sätt också stärka de djupa coremusklerna. Kettlebellträningens effektivitet bygger på rörelsernas funktionella karaktär, då flera muskelgrupper arbetar samtidigt.

Sveltus vinylbelagda kettlebells finns i:

4 kg gul
8 kg orange
12 kg grön
16 kg blå

Teknisk information:


Vikt: 16 kg
Beläggning: vinyl
Stålhandtag

Beställ en vinylbelagd kettlebell för mångsidig träning från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kettlebells

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sportartiklar

Sportartiklar från Wahlanders

Se alla produkter
Kampsport

Kampsport från Tunturi Fitness

Se alla produkter
Fitness och näringslära

Fitness och näringslära från Holistic

Se alla produkter
Styrka

Styrka från Tunturi

Se alla produkter