Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Butterfly

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En juniorskidpjäxa för träning, racing och lek med en slitstark Rottefella T4 yttersula och vattenavvisande skydd som andas. .

Se gärna också

Salomon R/Combi Prolink Jr -30%

Salomon R/Combi Prolink Jr är en perfekt pjäxa för fristilsåkning och klassisk åkning – en pjäxa för unga åkare som utövar båda disciplinerna. Pjäxan kombinerar en manschett med stöd i sidled för fristilsåkning med en flexibel sula som ger gott grepp vid klassisk åkning. Konstruktionen med 100 % PVC-fria material gör det till ett miljövänligt val, medan det reflekterande mönstret ger ett modernt utseende och lyfter fram Salomons logotyp. Mångsidighet - Den ergonomiska turåkningsmanschetten ger ökat stöd i sidled för fristilsåkning medan den flexibla sulan ger bättre grepp vid klassisk åkning. Vriststöd - Den ergonomiska turåkningsmanschetten bibehåller ett effektivt stöd i sidled och ger extra vriststöd, för ökad balans och stabilitet vid både klassisk åkning och fristilsåkning. Passform och komfort : Den särskilda juniorlästen är anpassad för unga åkare och ger omedelbar komfort, samtidigt som det bara krävs en dragning i Quicklace™-systemet för att justera passformen i farten. PVC-fri : En helt PVC-fri konstruktion som skonar miljön i enlighet med Salomons Play Minded-program. Quicklace™: Salomons välkända snabbsnörning för exakt och skön passform; snörning i kevlar som går igenom Polygliding-öglor. Ergonomisk|PVC-fri|Quicklace™

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024