Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Race Speed Classic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Race Speed Classic är en lättåkt klassisk skida som har sitt ursprung i Madshus toppskidor för att ge en stabil och fartfylld åkning på träning och tävling. Lätt kärna med carbonförstärkt spann och belaget P200 från Redlineskidan.

Det nya spannets utformning och hårdhet gör att skidan lyfts närmre toppskidorna och passar för såväl motionär som den mer aktiva åkaren som vill prestera på Vasaloppet. Spannet kan tas ut för både burkvalla och klister.

Klassiska längdpjäxor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Fischer Urban Cross Längdpjäxor

Klassiska längdpjäxor från Fischer

Missa inga bra priser på Klassiska längdpjäxor från Fischer.
Upp till 60% rabatt
Madshus Race Speed Classic

Klassiska längdpjäxor från Madshus

Visa produkter inom Klassiska längdpjäxor från Madshus.
Upp till 43% rabatt
Atomic Redster C9

Klassiska längdpjäxor från Atomic

Här har vi samlat Klassiska längdpjäxor från Atomic.
Upp till 30% rabatt
Alpina Tcl

Klassiska längdpjäxor från Alpina

Här har vi samlat Klassiska längdpjäxor från Alpina.
Upp till 30% rabatt
Dalbello Drs 60

Klassiska längdpjäxor från Dalbello

Här har vi samlat Klassiska längdpjäxor från Dalbello.
Upp till 30% rabatt
Salomon Vitane Prolink Classic

Klassiska längdpjäxor från Salomon

Missa inga bra priser på Klassiska längdpjäxor från Salomon.

Se gärna också

Alpina Racing Classic -30%

Alpina Racing Classic är ett par högpresterande klassiska längdpjäxor utformade för att möta tävlingsåkarens krav. Vi utrustade den här stöveln med vår nyaste utveckling, den ursprungliga Alpina -sulan, och installerade den med 4DRY -systemet som andas. Insidan av fodret är isolerat med Thinsulate -material som avskräcker vatten och håller foten torr. Om du letar efter komfort och prestanda är den här kängan ett nödvändigt komplement till din växellåda. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - en tvåkomponentssula som matchar alla bindningssystem, med undantag för SNS. Det styva skalet och den optimerade limytan mot lästen ger bättre stabilitet i all terräng, medan mjuka dobbar gör det enklare att gå. Häldelen tillverkas av TPU, och ger bra grepp runt hälen, stabilt fotfäste och minskade rörelser. Vattentäta gaiters med 4DRY Textile-system av bielastiskt PES-material säkerställer att pjäxorna andas och transporterar bort fukt, samtidigt som de är laminerade med ett membran där det behövs för att dina fötter ska hålla sig torra. Pjäxorna har även en Thinsulate-isolering, som även under extremt kalla och fuktiga förhållanden ger maximal termisk komfort, och en anatomisk fotbädd, som bidrar till stabilitet, komfort och värmeisolering. Teknisk specifikation Passform: Dynamisk Flex: Mjuk Ovandel: Textil Foder: Textil

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024