Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Classic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En helt ny \"fullcarbon\"" klassisk pjäxa som med den nya konstruktionen och dess materialval gör den klart lättare än föregångaren. Carbonbasen som formats om och fått en bättre flex under foten är klädd med Rottefellas nya minimala sula F1 Xcelerator SSR.

Innanmätet består av sk Memory foam för att på ett bekvämt sätt hålla foten på plats och ge maximal kraftöverföring. Lästen är mer anatomiskt utformad än tidigare.

En maxad och bekväm värstingpjäxa som ger bästa hjälp till att prestera. Henrik testar Pjäxan är normala i storlekar så köp den storlek ni brukar ha.

Gillar konstruktionen i sulan, får ett riktigt bra tryck ner i skidan i diagonalåkningen. Memory foam gör att pjäxan känns trång första turerna men den anpassar sig mer och mer efter fötterna och blir perfekta! Jag åker lätt i -15 i denna utan att frysa, varmaste racingpjäxan kanske? (är nog memory foam som gör pjäxan varm)."

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024