Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Beitostølen

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Beitostølen En lättåkt motions-/turskida som är 4 mm bredare än de vanliga racingskidorna. Formen på skidan med midja, gör den riktningsstabil och lätthanterlig i och utanför spår.

NIS 3 platta för att kunna flytta bindningen. Bra bärighet i spann säkerställer glid och fäste.

Klassiska längdskidor från andra varumärken

Upp till 74% rabatt
Fischer Speedmax 3D cl 812 Längdskidor

Klassiska längdskidor från Fischer

Se produkter inom Klassiska längdskidor från Fischer.
Upp till 63% rabatt
Madshus Redline Classic Junior Längdskidor 2016/2017 Klipp

Klassiska längdskidor från Madshus

Se vad Madshus har inom Klassiska längdskidor.
Atomic Redster C9 Classic Junior Längdskidor 2018/2019 145 cm

Klassiska längdskidor från Atomic

Missa inga bra priser på Klassiska längdskidor från Atomic.

Se gärna också

Madshus Redline Carbon Classic Cold -87%

Madshus Redline Carbon Classic Längdskidor Redline Carbon Classic Cold har en ny design och geometri med optimerade tryckpunkter och perfekt balans mellan fäste och glid. Redline Carbon Classic Cold har fått lite bättre bärighet i spannet och skidan funkar bäst från några plusgrader till minus 15 grader, Splay och Speed tip gör att man reducerar friktion och skidan får ett bättre glid. Skidan är den absolut lättaste Madshus någonsin tillverkat, med en överlägsen flexibilitet som ger skidan liv, åkkänsla och acceleration vid frånskjut och i stakögonblicket. Spannet är förhållandevis lågt, extremt jämnt för att vid frånskjut ge ett maximalt fäste, samtidigt säkerställs glidet genom bärigheten i spannet som tillsammans med Splay och Speed tip reducerar friktionen i skidan. Skidan passar såväl för motionär som tävlinsgåkare och får alltid högsta betyg i tester. Träna smartare genom att para ihop dina skidor med Empower app. Skidan finns som: Cold Längd: 180-210cm/5 Skärning: 44-42-44mm Vikt: 900g/190cm (pair) Bindning: NIS 7 Kärna: 3D, PR 100X & Triaxial Carbon Construction Belag: P200 Nano black Spann: Classic Universal/ Madshus Speed Tip Empower chip

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024