Madshus Nanosonic Zero Längdskidor 2015-2016 Lagerrensning

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Nanosonic Zero Längdskidor Nanosonic gamla tävlingsskidan från Madshus, tävlingsbelag och allt man kan kräva av en tävlingsskida. Vi säljer ut ett överlager av Zero skida till ett galet bra pris.

Skidan är av avsedd för att fungera bäst i fören runt noll grader, då behöver man bara rugga upp den speciella fästzonen och köra. Den går dock lika bra att ha som ren klisterskida och valla fäste som vanligt vid klisterföre.

På kall sidan fungerar den bra ner till minus 4-5 grader om det är lite högre luftfuktighet. (Lila burk) Vi mäter alltid upp och markerar vallazonerna för hård samt mjuk burkvalla, klister, högsta punkt och bärighet/nollpunkt (för den avancerade åkaren rekommenderar vi att valla till denna punkt) på dina längdskidor utan extra kostnad! Obs! Glöm inte att beställa bindning till dina längdskidor vi monterar givetvis bindningarna utan extra kostnad!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024