Madshus Redline Carbon Classic Jr

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline Carbon Classic JR Längdskidor 2018/2019 Nyutvecklad tävlingsskida för ungdomsåkare! Skidorna bygger på samma geometri som våra Redline seniormodeller med mjuk topp och bakdel som ger mer fart och bättre fäste Kommer i två viktklasser per längd för att säkra bäst anpassad skida för varje åkare.

Toppracingbelag säkerställer optimalt glid. I textrutan beskriver du dig själv som längdåkare Din längd Din vikt Din åkförmåga a, Nybörjare, b, Motionsåkare, c, Tränar, tävlar regelbundet och d, Elit.

Övriga upplysningar tex Har tänkt att gå ner 5 kg så vill att skidan skall fungera både för min nuvarande vikt och tänkt vikt. Längd på dina längdskidor tar vi gärna ut åt dig men vet du vilken längd du vill ha så skriver du detta.

Vi mäter alltid upp och markerar vallazonerna för hård samt mjuk burkvalla, klister, högsta punkt och bärighet/nollpunkt (för den avancerade åkaren rekommenderar vi att valla till denna punkt) på dina längdskidor utan extra kostnad! För mer information om hur vi plockar ut dina skidor Klicka här för att komma till fliken “Skidplockö där vi berättar lite mer om hur vi plockar längdskidor till dig och även visar en film på detta Obs! Glöm inte att beställa bindning till dina längdskidor vi monterar givetvis bindningarna utan extra kostnad! För mer information om grundprepareringstillvalen Klicka här för att komma till fliken “Prepareringö där du kan läsa mer om de olika tillvalen samt se en film som går igenom dem

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klassiska längdskidor från andra varumärken

Upp till 87% rabatt
Madshus Redline Carbon Classic Cold

Klassiska längdskidor från Madshus

Utforska allt inom Klassiska längdskidor från Madshus.
Upp till 87% rabatt
Atomic Redster Carbon Classic 2018/2019 Universal Längdskidor Max 55 kg

Klassiska längdskidor från Atomic

Visa produkter inom Klassiska längdskidor från Atomic.
Upp till 74% rabatt
Fischer Speedmax 3D cl 812 Längdskidor

Klassiska längdskidor från Fischer

Se produkter inom Klassiska längdskidor från Fischer.
Upp till 67% rabatt
Salomon S/Lab Carbon Classic Red

Klassiska längdskidor från Salomon

Se vad Salomon har inom Klassiska längdskidor.
Upp till 50% rabatt
Rossignol X-Ium cl Premium C2-Ifp Nw

Klassiska längdskidor från Rossignol

Se vad Rossignol har inom Klassiska längdskidor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024