Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Classic Ltd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Redline Classic LTD är en klassisk specialskida av Världscupkvalitet med ett helt nytt unikt belag som är exceptionell bra i specifika fören. Skidan är som bäst när snön är fuktig/våt/korning.

Med det högsta spannet bland alla våra klassiska skidor, rekommenderas Redline Classic LTD bara i fören som kräver klistervalla. Som med alla våra andra klassiska Redline-skidor, är spannet hos Redline Classic LTD utvecklad för att reagera dynamiskt med kraften du skapar.

Fästzonen är designad för att förbli öppen under stakning för friktionsfritt glid, och för att vid kick stängas symmetriskt både framifrån och bakifrån. Detta för att kraften i dina frånskjut fördelas jämnare över hela vallningszonen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024