Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Classic Warm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Redline Classic warm är en klassisk allround-skida tillverkad för racing på absolut högsta nivå. Denna skida är som bäst med något tjockare lager med valla, som till exempel klister, täckt klister, kladdig burkvalla alt fler lager kall burkvalla.

Tryckzonerna är medellånga till korta jämfört med våra andra klassiska Redline-skidor. Spannet på Redline Classic Warm är utvecklad för att reagera dynamiskt på kraften du skapar.

Fästzonen är designad för att vara öppen under stakning med friktionsfritt glid, och för att sedan stängas symmetriskt både framifrån och bakifrån vid kick. Detta gör att kraften i dina avstamp fördelas jämnare över hela vallningszonen så att du får du bättre fäste ju hårdare du skjuter ifrån! Specifications; Length 182-207/5, Sidecut 43-44-44, Weight 900g/187 cm(pair), Core PR100X and Triaxial carbon, Base P300 Nano, Camber Classic Medium, Binding plate Move 3.0

Klassiska längdskidor från andra varumärken

Upp till 74% rabatt
Fischer Speedmax 3D cl 812 Längdskidor

Klassiska längdskidor från Fischer

Se produkter inom Klassiska längdskidor från Fischer.
Upp till 63% rabatt
Madshus Redline Classic Junior Längdskidor 2016/2017 Klipp

Klassiska längdskidor från Madshus

Se vad Madshus har inom Klassiska längdskidor.
Atomic Redster C9 Classic Junior Längdskidor 2018/2019 145 cm

Klassiska längdskidor från Atomic

Missa inga bra priser på Klassiska längdskidor från Atomic.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024