Salomon S-Race Classic Junior Längdskidor 2019/2020

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Salomon S-Race Classic Junior Längdskidor XC SKIS S-Race JUNIOR CLASSIC Som vanligt när salomon presenterar en ny serie så är det top of the line! Inget undantag heller för juniorer Lättåkt skida tack vare kärnan och konstruktionen.

Ett spann som är lätt att trampa ner men ändå håller höjd vid dubbelstakning G5 zeolit belag, det bästa från Salomon gör skidan supesnabb! I textrutan beskriver du dig själv som längdåkare Din längd Din vikt Din åkförmåga a, Nybörjare, b, Motionsåkare, c, Tränar, tävlar regelbundet och d, Elit Övriga upplysningar tex Har tänkt att gå ner 5 kg så vill att skidan skall fungera både för min nuvarande vikt och tänkt vikt.

Längd på dina längdskidor tar vi gärna ut åt dig men vet du vilken längd du vill ha så skriver du detta. Vi mäter alltid upp och markerar vallazonerna för hård samt mjuk burkvalla, klister, högsta punkt och bärighet/nollpunkt (för den avancerade åkaren rekommenderar vi att valla till denna punkt) på dina längdskidor utan extra kostnad! För mer information om hur vi plockar ut dina skidor Klicka här för att komma till fliken “Skidplockö där vi berättar lite mer om hur vi plockar längdskidor till dig och även visar en film på detta

Klassiska längdskidor från andra varumärken

Upp till 74% rabatt
Fischer Speedmax 3D cl 812 Längdskidor

Klassiska längdskidor från Fischer

Här har vi samlat Klassiska längdskidor från Fischer.
Upp till 63% rabatt
Madshus Redline Classic Junior Längdskidor 2016/2017 Klipp

Klassiska längdskidor från Madshus

Här har vi samlat Klassiska längdskidor från Madshus.
Upp till 48% rabatt
Salomon S-Race Classic Junior Längdskidor 2019/2020

Klassiska längdskidor från Salomon

Missa inga bra priser på Klassiska längdskidor från Salomon.
Upp till 25% rabatt
Atomic Redster C9 Classic Junior Längdskidor 2018/2019 145 cm

Klassiska längdskidor från Atomic

Här har vi samlat Klassiska längdskidor från Atomic.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024