Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skiathlon Längdpjäxa

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline Skiathlon är den nya extrema toppkombiskon med full carbonsula. Denna sko har gjorts mycket komfortabel, extremt lätt och med maximal vridstyvhet samtidigt som tåflex och böjningen förbättrats.

Den har blivit mycket populär som staksko med dess stabilitet och framfotsflex, men passar även perfekt till klassiskt och skate. Lästen är medium och kan enkelt justeras med snörningen som går ner runt hela foten sidor sk "lacing fingers".

Rewowrap innebär färre sömmar invändigt och en omslutande stängning för ökad komfort och passform. Yttermaterialet är Membrain Softshell för maximal vattenavstötning, andningsförmåga och passform Innermaterialet i skon är formbart med värme och delar innehåller Memory foam, vilket gör att skon anpassar sig efter foten för bästa passform.

Skornas rakt igenom påkostade material gör att åkaren får full support under lång tid och att foten håller sig torr och varm. Skorna torkar mycket snabbt efter träning PWC free, skorna innehåller ingen PWC! Specifikationer Stl 35-48 Konstruktion Revowrap, Mambrain Softshell, Memory Foam Pris 9000-

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024