Madshus Race Speed Dp 192 Längdskidpaket

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Race Speed Double Pole En ny stakskida i ett nytt prissegment . Optimerad geometri från skateskidor – invändig materialspec och ett anpassat spann bidrar till hög fart vid stakning.

Bra känsla uppför och den smidiga hantering som en kortare skida innebär vid spårbyten osv. Långt styrspår och medium tryckzoner.

Racingbelag P200 70-100kg intervall, märkt med hel- och halvvikt . Passar perfekt för den som stakar mycket på träning och tävling.

Se gärna också

Madshus Fjelltech M50 Skin Turskidor Paket

Madshus Fjelltech M50 Skin är vallningsfria turskidor med stålkant och är perfekt för den erfarne skidåkaren. Skidorna har en fäll infräst under fästzonen som passar såväl i som utanför spåret. Modellen M50 är lite bredare och passar för den som befinner sig lite mer utanför än i spåret. Ski Size Skiers Weight 177 cm 45-60 187 cm 60-75 192 cm 65-80 202 cm 80-100 Välj kortare skidor om din kroppsvikt är mindre än rekommenderat och välj längre skidor om din vikt är högre. Att gå med en tung ryggsäck föreslår vi längre skidor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024