Madshus Redline 3.0 Skate F2 Längdskidpaket

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline 3.0 F2 är ett par skateskidor för hårdare underlag och snabbare skidföre, som representerar själen av det Redline står för formgivningsbeslut grundar sig på erfarenheter från tävlingar på högsta nivå, och därmed tillhandahålles de snabbaste skidorna som går att producera. Längdskidorna använder Tuned Dynamic Response-teknologi för att ge maximal energiutväxling och bibehålla optimal glidyta under hela åkrörelsen - vilket förbättrar snökänslan och bibehåller farten.

Redline 3.0 F2 är skapad med något längre tryckzoner och ett längre styrspår för förbättrad stabilitet och högsta maxfart. Genom att ta bort styrskåran på främre tryckzonen är det nu lättare att vrida skidan till rätt position för att behålla högre växlar och fart längre upp i backarna.

Madshus Redline 3.0-serien är det absolut senaste inom raceteknologi som gång på gång bevisats ge bättre framfart i tester och på världscuptävlingar. Redline 3.0 är helt nyutvecklade racingskidor i högsta världsklass.

De är resultatet av ett nytt sätt att tänka runt dynamik gällande spannets utformning/egenskaper och därmed rörelseenergins påverkan i tryckzonerna för att utveckla snabba skidprodukter. Teknisk specifikation Längd 172-192 RSL/5 Dimension (Sidecut) 41-44-44 Vikt 950 g / 187 cm (per par) Kärna PR 100X & Triaxial Carbon Construction.

Bas P300 Nano. Spann Skate Medium/ Madshus Speed Tip Cold.

Bindningsplatta NIS 7. Spjutspets .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024