Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Nordic Alu Pole

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nordic Alu-staven är en tålig skidstav för touring. Staven har ett starkt, lätt aluminiumskaft för säker skidåkning i varierande terräng och förhållanden, och skidskytte/touring-rem för kraftöverföring och komfort.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Längdstavar från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Madshus Ct 10 Skidstav

Längdstavar från Madshus

Visa produkter inom Längdstavar från Madshus.
Upp till 62% rabatt
Swix Dynamic D2 Junior Alu Pole

Längdstavar från Swix

Utforska allt inom Längdstavar från Swix.
Upp till 45% rabatt
4KAAD Black code x

Längdstavar från 4KAAD

Utforska allt inom Längdstavar från 4KAAD.
Upp till 50% rabatt
Atomic Redster Wc Qrs

Längdstavar från Atomic

Missa inga bra priser på Längdstavar från Atomic.
Upp till 49% rabatt
Salomon Carbon Junior

Längdstavar från Salomon

Missa inga bra priser på Längdstavar från Salomon.
Upp till 48% rabatt
Skigo Attack Series Race 1,0 Med Pro Strap

Längdstavar från Skigo

Här har vi samlat Längdstavar från Skigo.

Se gärna också

Salomon Poles S/Lab Carbon Click Kit -30%

Världscupåkarna vill bara ha det bästa. Dessa mycket styva och extra lätta stavar för världscupåkare har nu uppgraderats med ett Powerstrap 2 Click-system, så att du kan ändra staven till den perfekta storleken för dina behov. Kraftöverföring Det förbättrade skaftet i 100 % kolfiber (16/9 mm) ger maximal kraftöverföring och minimal vibration varje gång du sätter ned staven. Lätt Salomons lättaste tävlingsstav garanterar bästa prestanda utan ytterligare vikt. Högpresterande Det formsprutade ErgoClick-greppet av kork och Powerstrap 2 Click optimerar handens grepp och ger bättre energiöverföring och möjliggör inklickning och utklickning med ett finger. S/LAB Carbon 16/9 Ett skaft helt i kolfiber med en bearbetad form för optimerad sving. Ergoclick Ergoclick-systemet möjliggör inklickning och utklickning med ett finger, så att du kan dricka eller enkelt ta av skidorna. Click Strap Rem som enkelt kan justeras med ergonomisk och exakt passform som ger optimal kraftöverföring. För ökad bekvämlighet krävs det endast ett ”klick” för att lossa greppet så att du inte behöver ta av stavremmen från handsken. Det är endast kompatibelt med grepp med ”klicksystemet”. S/LAB Carbon En lätt, aerodynamisk och stel truga som ger optimal prestanda. Den perfekta passformen för skaft med en 9 mm spetsdiameter. Volfram Spetsen i volfram är mycket hård och slitstark, vilket ger gott grepp oavsett snöförhållanden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024