Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Pole Kit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline Pole Kit är ett par längdstavar med konstruktion i kolfiber, som ger bästa möjliga förhållande mellan vikt och styvhet och en effektiv, direkt kraftöverföring. Själva skaftet har även en unik, avkortad Airfoil-form gjord via blåsformningsteknik, som reducerar aerodynamisk tröghet för snabbare och mer effektiv skidåkning.

Racehandtaget i kork med skulpterad form levererar, i kombination med den omdesignade, fasta tävlingsremmen i smalare design, ett säkert och precist grepp, överlägsen kraftöverföring och komforten som elitåkare eller prestandaåkare förväntar sig från sina stavar. Med TBS-trugsystemet kan du snabbt byta trugor utan verktyg.

De kupolformade trugorna har dessutom en aerodynamisk design som ger optimal pendel och svingbalans, och som snön inte fastnar på. Teknisk specifikation Längd 155 eller 175 cm Vikt 54 g/m Material, skaft 100% kolfiber Material, handtag Kork .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024