Sidan innehåller annonslänkar

Ultimate Direction Race Belt Onyx

Jämför produkt Ultimate Direction Race Belt Onyx online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ultimate Direction Race Belt Onyx i kategorin Löparbälten här hos oss.

Produktinformation

Ultimate Direction Race Belt är ett ultralätt löparbälte som kan användas både på egen hand och tillsammans med en löparväst. Bältet tillverkas av Flex Mono Mesh, som följer kroppen och ger en säker och andningsbar passform, och är utrustat med fack för telefon, en framficka för nycklar, och individuella, elastiska kompressionsremmar för extra förvaringsmöjligheter.

Kommer med Ultimate Direction Body Bottle. Specifikation Volym 0.8 L Volym, vattenflaska 500 ml Vikt, utan vattenflaskor 71 g .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Löparbälten från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
2XU Timing Chip Strap- U

Löparbälten från 2XU

Se produkter inom Löparbälten från 2XU.
Upp till 20% rabatt
CoXa WB1 Running Belt Black

Löparbälten från CoXa

Här har vi samlat Löparbälten från CoXa.
Upp till 20% rabatt
Salomon Adv Skin Belt

Löparbälten från Salomon

Utforska allt inom Löparbälten från Salomon.
Upp till 18% rabatt
Silva Race 4X

Löparbälten från Silva

Missa inga bra priser på Löparbälten från Silva.
Upp till 11% rabatt
Ultimate Direction Ultra Belt Ud Blue

Löparbälten från Ultimate Direction

Utforska allt inom Löparbälten från Ultimate Direction.
Upp till 17% rabatt
Osprey Duro Dyna Belt Blue Sky

Löparbälten från Osprey

Se produkter inom Löparbälten från Osprey.

Se gärna också

Camelbak Repack Lr 4

Camelbak Repack LR 4 är gjord för mountainbike-åkaren som behöver mer än en vattenflaska men inte vill bära en fullstor ryggsäck. Den är en del av Camelbaks Low Rider-serie, vilket innebär att väskan håller vattnet och packningen runt din höft så att dina axlar och rygg är fria, vilket gör att du erhåller en lägre tyngdpunkt och mer rörelsefrihet. För att du ska synas bättre i dåligt ljus har midjeväskan också reflexdetaljer, medan integrerade fickor håller dina verktyg och reparationskit välorganiserade. Den medföljande vätskeblåsan Crux ger 20% mer vätska per smutt och har ett ergonomiskt grepp för enklare påfyllning, samt en on-/off-hävarm som motverkar spill. Den spillsäkra kapsylen är enkel att öppna och stänga, medan bitventilen automatiskt stängs efter varje smutt så att du slipper irriterande droppande. Materialet är BPA-, BPS- och BPF-fritt och har Hydroguard-teknologi som motverkar uppkomsten av bakterier. Ett magnetsystem håller också slangen på plats. Specifikationer Användare: Unisex Aktivitet: Mountainbike Vätskekapacitet: 1.5 liter Volym: 2.5 liter Vikt (ryggsäck): 310 gram Mått: 18.5 x 28 x 15.5 cm Bålkompatibilitet: 71-117 cm Antal utvändiga fickor: 4 st

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023