Sidan innehåller annonslänkar

Ultimate Direction Trail Vest

Beställ Ultimate Direction Trail Vest på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ultimate Direction Trail Vest inom kategorin Löparryggsäckar.

Produktinformation

Ultimate Direction Trail Vest är en bekväm löparryggsäck för träning och tävling ute i terrängen. Ryggsäcken har ett Comfort Glide Fit-system, som ger full justerbarhet för en säker, bekväm passform, och ett rymligt huvudfack med snabb, automatisk stängning och magnetiskt spänne.

Andra förvaringsmöjligheter är en meshficka fram för telefonen, en stor meshficka bak, och fickor framtill som rymmer upp till två Ultimate Direction Body Bottle 500-vattenflaskor. Ryggsäcken har även en säker klämma för vätskeblåsans slang framtill.

Kommer med 1.5 L vätskeblåsa, men är kompatibel med vätskeblåsor upp till 2 L. Specifikation Volym 8 L Vikt 199 g .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Löparryggsäckar från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Salomon Sense Pro 5 W Set

Löparryggsäckar från Salomon

Visa produkter inom Löparryggsäckar från Salomon.
Upp till 25% rabatt
CoXa Isolerande Slangöverdrag Black

Löparryggsäckar från CoXa

Visa produkter inom Löparryggsäckar från CoXa.
Upp till 25% rabatt
Osprey Duro Dyna Handheld

Löparryggsäckar från Osprey

Missa inga bra priser på Löparryggsäckar från Osprey.
Upp till 25% rabatt
Dynafit Alpine 8 Vest Black Out

Löparryggsäckar från Dynafit

Se vad Dynafit har inom Löparryggsäckar.
Upp till 25% rabatt
Black Diamond Distance 8 Backpack Ultra Blue

Löparryggsäckar från Black Diamond

Här har vi samlat Löparryggsäckar från Black Diamond.
Upp till 25% rabatt
OMM Ultra 8

Löparryggsäckar från OMM

Missa inga bra priser på Löparryggsäckar från OMM.

Se gärna också

Salomon Adv Skin 5 Set Goji Berry -20%

Salomon Adv Skin 5 Set är en funktionell ryggsäck med fem liter i volym för den krävande uthållighetslöparen och passar perfekt för längre och mer ansträngande turer. Ryggsäckens SensiFit™-konstruktion använder stretchmaterial som andas och ger en nära, exakt och bekväm passform samt balanserar belastningen fram- och baktill, så att du kan röra dig friare och snabbare. Ryggsäcken studsar inte och det innovativa bröstremsystemet (Quick link) gör att du kan justera och koppla på dig ryggsäcken snabbt, till och med i farten. Denna ryggsäck erbjuder även flera stavbärarmöjligheter, flytta bara de elastiska snörena och öglorna till olika platser på ryggsäcken för att skapa den bästa stavbärarlösningen. De två integrerade mjuka flaskorna på 500 ml (42 mm) gör det enkelt att dricka så snart som du känner dig törstig och håller dig balanserad när du springer, så att du kan tänja på gränserna och hålla dig hydrerad. Ryggsäcken är utrustad med två framfickor för flaskor med fasthållningsöglor som är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskorna studsar, med ett isolerat fodral samt med en YKK-dragkedja av högsta kvalitet som är mycket slitstark och pålitlig. Salomon Adv Skin 5 Set är även kompatibel med en 1.5 liter-blåsa. Egenskaper 1 x Visselpipa 1 x Extra reflekterande ögla för lampan 2 x Töjbara fickor framtill 1 x Töjbar ficka med dragkedja framtill 1 x Invändigt vätskeblåsfack med upphängningsögla 1 x Stretchhuvudfack med dragkedjeförsedd sidoöppning 2 x Töjbara bältesfickor 1 x Ytterfack med nätficka 1 x Låg bakficka som kan nås från båda sidor 2 x Sidokompressionssnörningar, justerbara i farten Specifikationer Volym: 5 liter Vikt: 228 g Vikt inklusive tillbehör: 308 g Rygglängd: 38 cm Mått (L x B x D): 38 x 20 x 6 cm Referensstorlek: M Material Skum: 100% Polyeten Bålinlägg: 88% Polyamid, 12% Elastan Bål: 84% Polyamid, 16% Elastan Ryggdel: 100% Polyester Foder: 100% Polyamid Bakok: 89% Polyamid, 11% Elastan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023