Icebreaker Wmns 260 Zone Leggings

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Icebreaker 260 Zone Leggings för damer är Icebreakers mest tekniska underställsbyxor för kallt väder, tack vare kroppsmappningen som ger optimal värmereglering i byxorna. Basunderdelen utnyttjar dessutom BodyfitZONE-konstruktionen, där de värmande, andningsbara och odörresistenta egenskaperna hos merinoull är kombinerade med strategiskt placerat mesh-tyg som ger ventilation och temperaturreglering och LYCRA-fiber som ger tyget stretch och tillåter full rörelsefrihet.

Svickel-konstruktionen gör också att byxorna får full rörelsefrihet, medan de förstärkta knäna gör byxorna slitstarka och hållbara, vilket gör att du kommer kunna använda dem länge. Det borstade, elastiska midjebandet och flatlocksömmarna förhindrar skav och hudirritationer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024