Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Waist Belt Bag

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Waist Belt Bag är en midjeväska som passar alla. Den har ett fack där du kan få med dig ett par extra vantar eller något att äta.

På sidan av väskan finns ett fack där du kan ha en flaska med dig med dryck. Material 600D Polyester Ripstop and YKK zippers.

Se gärna också

Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack Passage Blue

Detta är en automatöversatt text: Den här tåliga, lätta 1-liter-ryggsäcken har plats för det allra nödvändigaste och kan stoppas i en egen ficka när den inte används. Tillverkad av 100 % återvunnet tyg, foder och band. Den justerbara remmen sträcker sig från 8" till 36". Fair Trade Certified™-sydd. Vikt 100 g (3,52 oz) Två fickor för organisering Huvudfack med säkerhetsficka med dragkedja framtill som fungerar som en fyllningssäck när väskan inte används; 1 liters volym Lättviktigt men starkt 100% återvunnet tyg Lätt återvunnen nylon ripstop är väderbeständig och mycket packbar. Mjukt, mångsidigt midjebälte Med det mjuka bältet i fiskbensväv kan du bära det bekvämt runt midjan eller i bandolier-stil.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024