Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Classic Mountain Cap Ink

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Classic Mountain Cap är en klassisk fjällmössa som skyddar mot elementen och som är perfekt att ha med på äventyren i kallare förhållanden. Mössan är tillverkat i ett vind- och vattenavvisande syntetmaterial som även erbjuder god andningsförmåga. .

Mössor från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Dählie Mössa BD Pink

Mössor från Dählie

Utforska allt inom Mössor från Dählie.
Upp till 40% rabatt
Kari Traa Else Beanie Black

Mössor från Kari Traa

Här har vi samlat Mössor från Kari Traa.
Upp till 40% rabatt
Saucony Solstice Beanie Black

Mössor från Saucony

Utforska allt inom Mössor från Saucony.
Upp till 41% rabatt
Houdini Desoli Hat

Mössor från Houdini

Visa produkter inom Mössor från Houdini.
Upp till 40% rabatt
Odlo Move Light Hat

Mössor från Odlo

Utforska allt inom Mössor från Odlo.
Upp till 30% rabatt
Lindberg Kim Reflex

Mössor från Lindberg

Visa produkter inom Mössor från Lindberg.

Se gärna också

Houdini Big Hat Wheat White

Håll ditt huvud varmt med helt naturlig och värmande lammull. Med Big Hat håller du dig garanterat varm under vilket äventyr som helst eller din dagliga pendling, även under de kallaste vinterdagarna. Big Hat är gjord av 19,5 µm lammull som andas och håller dig otroligt varm även om det är blött ute. Garanterat mulesing-fri. På Houdini blandar vi aldrig naturliga och syntetiska fibrer. Anledningen till detta är att vi vill kunna garantera en cirkulär produkt. Ren ull är både återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar När din Big Hat är helt utsliten kan du lämna tillbaka den till Houdini för återvinning. På så sätt kan vi se till att råmaterialet blir basen till något annat och att ingenting går till spillo.&nbsp -&nbsp - 100 % lammull från Australien, 19,5µm Mulesing-fri Återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar ÖKO tex 100-certifierad GOTS-certifierad Stickad i Sverige Tyget är producerat i Sverige Plagget är producerat i Polen Vikt 114 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024