Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Logo Beanie - Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Logo Beanie - Black är en varm skidmössa för både damer och herrar. Passar likaväl för träning som tävling de lite kallare dagarna. .

Se gärna också

Houdini Brisk Hat True Black

Merinoull är en fiber med magiska egenskaper. Den håller dig varm när vädret är kallt, men lyckas även med att hålla dig sval när temperaturen stiger. Den är naturligt luktresistent och håller dig varm även vid vått väder.&nbsp - Brisk Hat är en mångsidig mössa för alla äventyr under vinter, vår och höst. Formen gör att den sitter bra på huvudet utan att kännas för trång. Den är gjord av merinoull och har&nbsp - egenskaper som fantastisk andningsbarhet och fuktavvisning. Om det bara kan finnas en mössa för alla äventyr så måste det vara Brisk Hat. Vare sig du är på väg ut på en fyra veckors lång vandring, en skidtur eller en morgonjogg så håller den ditt huvud varmt och skönt. När din Brisk Hat till sist slits ut kan du lämna den till oss för återvinning. 100 % merinoull från Australien, 19,5µm Mulesing-fri Återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar ÖKO tex 100-certifierad GOTS-certifierad Stickad i Sverige Woolmark TCE (Total Easy Care) Tyget är producerat i Sverige Plagget är producerat i Polen Vikt 96 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024