Sidan innehåller annonslänkar

Hemmagym Autark 6800

Beställ Hemmagym Autark 6800 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hemmagym Autark 6800 inom kategorin Multigym.

Produktinformation

FINNLO Multistation Autark 6800 ger allt du behöver för en bred, professionell styrketräning av hela kroppen i hemmet. Detta hemmagym skiljer sig från de vanliga multikraftstationerna som finns på marknaden, både vad gäller utrustning, stabilitet och träningsmöjligheter.

Med ett viktblock på 100 kg och de olika träningsmodulerna kan du effektivt bygga upp kroppens främsta muskelgrupper. För en varierad träning medföljer många olika verktyg av gymkvalitet i hemmagym Autark 6800 en bred, delvis vadderad latissimusstång, två högkvalitativa handtag och ett professionellt tricepsrep.   Bilaterala träningsmöjligheter genom kabelmodulen vid sidan (Cable Tower) 160° lutbar, med rullsystem justerbart på höjden för bästa variation i träningenErgonomiskt utformad vaddering med vertikala justeringsmöjligheterKullagrad rullmekanismStålrörsram Buk- och ryggträning som på gym med AB/BACK-Modul Butterflyenhet med många inställningsmöjligheter  Benpressmodul100 kg viktblockVikt 300 kgMått 200x250x223 cm  .

Multigym från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Cable Power Rack Body Craft Jones Platinum inSPORTline

Multigym från inSPORTline

Missa inga bra priser på Multigym från inSPORTline.
Upp till 9% rabatt
BioForce Extreme Sixpack Plus multigym

Multigym från Finnlo

Här har vi samlat Multigym från Finnlo.
Upp till 7% rabatt
FT1 Multigym

Multigym från Hammer

Visa produkter inom Multigym från Hammer.
Upp till 5% rabatt
Abilica Express

Multigym från Abilica

Här har vi samlat Multigym från Abilica.
Multipress Impulse PL9021

Multigym från Impulse

Här har vi samlat Multigym från Impulse.
Multigym Finnlo Autark 1500

Multigym från Finnlo by Hammer

Missa inga bra priser på Multigym från Finnlo by Hammer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023