Sidan innehåller annonslänkar

Lumonite Compass V7

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LUMONITE? Compass 1250 lumen, som nådde otroliga 1367 uppmätta lumen i ljuslaboratoriet, är Valostores mest sålda och populäraste multifunktionslampa genom tiderna. Den första versionen av LUMONITE? Compass vann pannlampstestet på den svenska jämförelsesajten Testfakta.se, och det var just i och med den överväldigande segern i detta test som Lumonites segertåg började! Compass v.7 är en vidareutvecklad version av testvinnaren, som med alla sina funktioner ligger i framkant bland alla pannlampor

Anledningen till populariteten är lätt att förstå otrolig prestanda i kombination med mångsidighet. En pannlampa – oändliga användningsmöjligheter! Summering av funktioner Specifikationer Ett uppmätt maximalt ljusflöde på 1367 lm i ljuslaboratoriet (angivet lumenvärde 1250) Mycket bred ljuskägla med rikt ströljus, 110 meters räckvidd Brinntid på mer än 8 timmar i optimalt effektläge (240 lm) Tilltalande och behaglig färgtemperatur på 5000K, som återger färger bra Resistent mot extrema förhållanden, i enlighet med MIL-STD-standarden Konstruerad i ett stycke - inga brytbara skarvar eller brytbara delar Helt damm- och vattentät konstruktion enligt kapslingsklassen IP69 Förnyat, mjukare och bekvämare pannband Laddas med antingen en magnetisk USB-laddare eller en 1-4-dockstation Ännu snabbare laddning från tomt till fullt ca 3 timmar Kan även användas som pannlampa, ficklampa, cykellampa eller hjälmlampa MIL-STD CERTIFIERAD LUMONITE Compass har testats enligt MIL-STD-standarden mot extrema förhållanden

Testet är en uppsättning av krav som publiceras av det amerikanska försvarsdepartementet, som inkluderar stresstester mot fukt, stötar och temperaturskiftningar. Compass v.7 klarade med bravur de prov som certifikatet kräver.

Du hittar mer information om testerna och testrapporterna nedan. Fuktbeständighet MIL-STD-kompatibel Stöttålighet MIL-STD-kompatibel Temperaturtålighet MIL-STD-kompatibel LUMONITE? Compass är en multifunktionell lampa designad i Finland, för både professionell användning och friluftsentusiaster.

Dess lätta, men extremt hållbara aluminiumarmatur är tillverkad i ett stycke utan några lösa eller rörliga delar. Lampan är helt damm-, vatten- och stötsäker och i kombination med sin enkla struktur, felfria teknik och marknadens bästa prestanda är Compass otroligt pålitlig även under de mest utmanande förhållandena. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024